5 RETTER & BRØD 600
5 GLAS VIN 485

GRILLET BRØD & SMØR
RÅ HELLEFLYNDER, ÆBLE, YUZU-KOSHO, SYRLIGE URTER & CITRUSBOUILLON
GRILLEDE BEDER, BLOMMER, AROMATISKE FRØ & RØGET OLIE
REHYDREDE GULERØDDER, FERMENTEREDE KAROTTER, ROGN, HAVTORN & SAUCE NAGE
HAVTASKE, VILDE SVAMPE, URTER & BAKSKULDBOUILLON
YUZU- & HONNINGSORBET, FLØDESKUM, BIPOLLEN, SANSHO PEBER & RIS

5 RETTER & BRØD 600
5 GLAS VIN 485

GRILLET BRØD & SMØR

RÅ HELLEFLYNDER, ÆBLE, YUZU-KOSHO, SYRLIGE URTER & CITRUSBOUILLON

GRILLEDE BEDER, BLOMMER, AROMATISKE FRØ & RØGET OLIE

REHYDREDE GULERØDDER, FERMENTEREDE KAROTTER, ROGN, HAVTORN & SAUCE NAGE

HAVTASKE, VILDE SVAMPE, URTER & BAKSKULDBOUILLON

YUZU- & HONNINGSORBET, FLØDESKUM, BIPOLLEN, SANSHO PEBER & RIS

A LA CARTE
VI ANBEFALER 3-5 RETTER

GRILLET BRØD & SMØR 30
ØSTERS , FINGERLIME & OLIVENOLIE 40
tatar på dådyr, æggeblomme, sesam, x.o. & bøgehatte 145
RÅ HELLEFLYNDER, ÆBLE, YUZU-KOSHO, SYRLIGE URTER & CITRUSBOUILLON 145
GRILLEDE BEDER, BLOMMER, AROMATISKE FRØ & RØGET OLIE 140
REHYDREDE GULERØDDER, FERMENTEREDE KAROTTER, ROGN, HAVTORN & SAUCE NAGE 145
HAVTASKE, VILDE SVAMPE, URTER & BAKSKULDBOUILLON 225
selleri, ristet byg, trøffel & crouton 195
YUZU- & HONNINGSORBET, FLØDESKUM, BIPOLLEN, SANSHO PEBER & RIS 95
VANILJEIS på ristet vaniljestænger, HVID MISO & P.X. SHERRY 95

A LA CARTE
VI ANBEFALER 3-5 RETTER

GRILLET BRØD & SMØR 30

ØSTERS , FINGERLIME & OLIVENOLIE 40

TATAR PÅ DÅDYR, ÆGGEBLOMME, SESAM, X.O. & BØGEHATTE 145

RÅ HELLEFLYNDER, ÆBLE, YUZU-KOSHO, SYRLIGE URTER & CITRUSBOUILLON 145

GRILLEDE BEDER, BLOMMER, AROMATISKE FRØ & RØGET OLIE 140

REHYDREDE GULERØDDER, FERMENTEREDE KAROTTER, ROGN, HAVTORN & SAUCE NAGE 145

HAVTASKE, VILDE SVAMPE, URTER
& BAKSKULDBOUILLON 225

SELLERI, RISTET BYG, TRØFFEL & CROUTON 195

YUZU- & HONNINGSORBET, FLØDESKUM, BIPOLLEN, SANSHO PEBER & RIS 95

VANILJEIS på ristet vaniljestænger, HVID MISO & P.X SHERRY. 95

UK / DK

UK / DK