SELSKABSMENUER

Bestil på
+45 38 41 01 10
 MAIL@RESTAURANTJUNE.DK

 

Reception
250,- pr couvert

5 canapeer/snacks

-marinede oliven
-crustade med hibiscus, reje og shiso
-crudite med nam jim og japansk mayonnaise
-saltede mandler
-rehydrerede gulbeder med lakridsrod og røget musling

Alle serveringer er canape/snack størrelser og stilles op som buffet, der kan tages højde for allergier og specielle diæter.

5 canapeer

Den lille
500,- Pr Couvert

4 serveringer med vores brød og smør

-Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats

-Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage

-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake

-Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning

Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert

Alle serveringer er tallerken anrettet og der kan tages højde for allergier og specielle diæter

4 serveringer

Den store
800,- pr couvert

2 snacks, 5 serveringer med vores brød og smør

-2 snacks

-Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats

-Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage

-Tatar med karljohan remoulade, syltede svampe og citrusurter

-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake

-Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning

Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert

Alle serveringer er tallerken anrettet og der kan tages højde for allergier og specielle diæter

5 serveringer

Sharing style
700,- pr couvert

7 serveringer, serveret i 4 heats

1.heat
– Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats
– Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage

2.heat
– Tatar med karljohan remoulade, syltede svampe og citrusurter
-rødbeder med radichio, syltede bær og grillet olie

3.heat
-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake
-grillede løg, modnet ost og ramsløg

4.heat
Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning

Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert

Alle serveringer er sharing style med undtagelse af desserten, og deles ved bordene, der kan tages højde for allergier og specielle diæter.

7 serveringer

UK / DK