5 canapeer/snacks
-marinede oliven
-crustade med hibiscus, reje og shiso
-crudite med nam jim og japansk mayonnaise
-saltede mandler
-rehydrerede gulbeder med lakridsrod og røget musling
Alle serveringer er canape/snack størrelser og stilles op som buffet, der kan tages højde for allergier og specielle diæter.
5 canapeer
4 serveringer med vores brød og smør
-Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats
-Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage
-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake
-Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning
Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert
Alle serveringer er tallerken anrettet og der kan tages højde for allergier og specielle diæter
4 serveringer
2 snacks, 5 serveringer med vores brød og smør
-2 snacks
-Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats
-Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage
-Tatar med karljohan remoulade, syltede svampe og citrusurter
-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake
-Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning
Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert
Alle serveringer er tallerken anrettet og der kan tages højde for allergier og specielle diæter
5 serveringer
7 serveringer, serveret i 4 heats
1.heat
– Hamachi med ponzu, appelsin & kumquats
– Rehydrerede gulerødder med rogn, karotter og sauce nage
2.heat
– Tatar med karljohan remoulade, syltede svampe og citrusurter
-rødbeder med radichio, syltede bær og grillet olie
3.heat
-Kylling med morkler, sort hvidløg og sake
-grillede løg, modnet ost og ramsløg
4.heat
Yuzu sorbet med letpisket fløde, marengs og honning
Tilkøb af oksekød i stedet for kylling 100,- pr couvert
Tilkøb af hotdog til natmad 125,- pr couvert
Alle serveringer er sharing style med undtagelse af desserten, og deles ved bordene, der kan tages højde for allergier og specielle diæter.
7 serveringer